Ray of Sunshine

Mbushni një shaker me akull dhe shtoni 2 oz. vodka, ½ oz. trefishtë sekondë, ½ oz. lëng gëlqereje, ¼ oz. lëng boronicë, dhe ½ oz. shurup portokalli gjaku. Shkundni përbërësit për të mbushur të gjitha shijet. Kullojeni në një gotë kupe, drejtojeni lart dhe zbukurojeni me një rrotë portokalli të dehidratuar.
Recetë nga Ocean Restaurant në Cape Arundel Inn & Resort.
Hibiscus Hearts

Kombinoni 1½ oz. Mezcal me ujë të prerë, 1½ oz. çaj hibiskus (i ftohur), ½ oz. shurup kanelle dhe ½ oz. lëng limoni në një shaker me akull. Tundeni mirë dhe kullojeni në një gotë gurësh të mbushur me akull. Shërbejeni me një lule të thatë hibiskusi dhe garniturë me shkop kanelle.
Recetë nga Cutwater Spirits.
Sake Bubble-tini

Përzieni 2 oz. Brooklyn Kura Number Fourteen Junmai-Ginjo Sake, ½ oz. liker me lule plaku dhe ½ oz. lëng limoni i freskët në një shaker me akull. Tundeni mirë dhe kullojeni në një gotë martini. Top me 2 oz. Sparkling Pointe Cuvée Carnaval Blancs. Dekoroni me një lule të ngrënshme.
Recetë nga Sparkling Pointe.
Raspberry Mojito (A Mocktail!)

Shtoni 5 mjedra të freskëta, 6-8 gjethe nenexhik, 1 gëlqere (të prerë në copa) dhe 2 lugë gjelle. shurup i thjeshtë në një gotë Highball ose Collins. Butësisht ngatërroni ato së bashku. Mos e shtypni shumë gëlqeren dhe nenexhikun! Mbushni gotën me akull të grimcuar. Mbushni gotën me ⅔ filxhan ujë të gazuar. Duke përdorur një lugë, jepni një përzierje të shpejtë dhe të butë. Dekoroni me një degë menteje të freskët dhe mjedra shtesë.
Receta nga Yummy Notes.
Polska Rose

Llokoçis 2 oz. Liqeni i Belvedere Bartężek, ⅓ oz. Lillet Rose, ⅐ oz. likeri me lule plaku dhe 1 pjeshkë e hidhur mbi akull të prerë në kubikë në një gotë përzierjeje, më pas kullojini në një gotë të ftohur.
Receta nga Belvedere.
Baby’s Watermelon

Shtoni ¾ oz. Cointreau, 2 oz. Botanist Islay Dry Gin, ¾ oz. lëng limoni të freskët, 3 kube shalqi dhe 5 gjethe cilantro në një shaker dhe ngatërroni butësisht. Shtoni akullin, tundeni dhe kullojeni në një gotë të ftohur. Zbukuroni me një fetë shalqini dhe/ose limon.
Recetë nga Cointreau.
Palm Springs Paloma

Shtoni ¾ oz. shurup agave, 2 oz. Lobos 1707 Tequila Joven, dhe ¾ oz. lëng limoni në një enë për përzierje dhe tundeni. Hidheni mbi akull dhe sipër me 2 oz. grejpfrut rubin ose lëng portokalli gjaku. Zbukuroni me një fetë grejpfrut ose portokall gjaku. Lyejeni gotën me lëng limoni dhe lyejeni me kripë ose një erëza pikante për një goditje shtesë.
Recetë nga mikologu Juan Arboleda për Lobos 1707.
Cherry Spritz

Kombinoni 5 oz. Belvedere Vodka, një copë liker maraschino, 3 feta limoni dhe 1 qershi maraschino në një gotë spritz të mbushur me akull. Hidhni sipër me ujë të gazuar në pjesë të barabarta dhe ujë tonik.
Receta nga Belvedere.
Caribbean Mai Tai

Kombinoni 1½ pjesë The Glenlivet Caribbean Reserve, ¾ pjesë lëng limoni, ½ pjesë shurup orgeat dhe ½ pjesë trefishtë sekondë në një gotë mbi akull. Përziejini, më pas zbukurojeni me nenexhik dhe një fetë portokalli.
Receta nga The Glenlivet.
Patio Patty

Kombinoni 1¾ oz. tekila, 5 oz. melasa shege dhe ¾ oz. limonadë luleshtrydhe në një gotë. Mbushni me akull dhe zbukurojeni me gjethe nenexhiku të freskët.
Recetë nga uiski dhe rozmarinë.